„Musical-re hangolva” Egyesület

A „Musical-re hangolva” Egyesület célja a musical, mint műfaj, valamint a zenés színházi műfaj mint művészeti-, előadói tevékenység és a hozzá kapcsolódó művészeti ágak és tevékenységek gyakorlása. Megismertetése, oktatása és széleskörű elterjesztése kurzusok, oktatási egységek, zenei- és tánctáborok szervezésével és lebonyolításával a hazai és nemzetközi résztvevők számára, az élő színházi, koncert-, opera-, operett-, vagy táncművek és egyéb színpadi alkotások bemutatása, az ehhez kapcsolódó kiegészítő tevékenység végzése, kulturális és egyéb rendezvények szervezése.

Díszlet tervezése, felépítése, látvány-, fény-, hangeffektus tervezés.

A színház világának és a hozzá kapcsolódó művészeti, előadói és technikai tevékenységek részbeni vagy komplex bemutatása és oktatása, valamint az ehhez kapcsolódó művészeti előadások szervezése, lebonyolítása.

Tehetséggondozás a fent felsorolt művészeti, előadói és technikai tevékenységekben.

A musical és zenés színház világának népszerű és elismert – elsősorban magyar – előadóművészeivel történő kapcsolattartás, személyes kapcsolat kialakításának biztosítása az egyesület tagjai és az egyesület által szervezett kurzusok, oktatási egységek, zenei- és tánctáborok résztvevői számára.

A musical, valamint a zenés színházi műfajok népszerűsítése, nyilvános fellépések, koncertek szervezésével.

Az egyesület a fenti célok elérése érdekében végzett szolgáltatásait a legkülönbözőbb életkorú, foglalkozású, politikai vagy vallási beállítottságú nőknek, férfiaknak, gyermekeknek egyaránt biztosítja, akik érdeklődést mutatnak az egyesület céljául kitűzött művészeti és kulturális területek iránt.

Az egyesület vállalkozási tevékenységet csak közhasznú céljainak megvalósítása érdekében, azokat nem veszélyeztetve végzi.

Az egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.